Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:00- 8:45 |
DG 3THM-TH org.usł.dod
|
PK 2THM-2/2 j.ang
|
|
DG 3THM-TH podst.hotel.
|
|
2 |
8:50- 9:35 |
DG 3THM-TH org.usł.dod
|
PK 4THM-JAK,4TSN-JAK,4TFE-JAK j.ang
|
DG 2THM-TH podst.hotel.
|
DG 2THM-TH podst.hotel.
|
DG 1D-KU obsł.m.gastr
|
3 |
9:40-10:25 |
DG 2TFE-TF trw.odkszt
|
PK 3E-JAK,3D-JAK z.ang
|
DG 4THM-TH podst.hotel.
|
DG 3THM-TH ut.czyst.por
|
DG 2TFE-TF podst.fryz
|
4 |
10:30-11:15 |
DG 2TFE-TF trw.odkszt
|
PK 5TSN-JAK,5TF-JAK,5THM-JAK j.ang
|
DG 4THM-TH podst.hotel.
|
DG 3THM-TH ut.czyst.por
|
KM 1D-KU techn.gastr.
|
5 |
11:30-12:15 |
NK 3LW-2/2 j.ang
|
PK 4LW-JAR,4LP-JAR,4LR-JAR j.ang
|
DG 2TFE-TF podst.fryz
|
DG 2THM-TH ut.czyst.por
|
KM 2I-KU obsł.m.gastr
|
6 |
12:20-13:05 |
DG 2THM-TH org.usł.dod
|
DG 1E-C obsl.m.cuk
|
|
RG 1B-JAK j.ang
|
KM 1E-C podst.p.spoz
|
7 |
13:10-13:55 |
DG 3D-FR podst.fryz
|
DG 1E-C techn.p.cuk
|
PK 4LW-JAR,4LP-JAR,4LR-JAR j.ang
|
DG 3THM-TH podst.hotel.
|
|
8 |
14:00-14:45 |
DG 3D-FR podst.fryz
|
|
PK 4LW-JAR,4LP-JAR,4LR-JAR j.ang
|
|
|
|